Clicky


Dertig nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Vale Logistics

Dertig nieuwe Mercedes-Benz trucks voor Vale Logistics
06-11-2020 13:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BLEISWIJK - Vale Logistics breidt het komende jaar het wagenpark fors uit. Het transportbedrijf uit Bleiswijk dat gespecialiseerd is in container- en koeltransport door heel Europa verdubbelt hiermee het wagenpark van dertig naar zestig trucks wat een unieke stap is voor het bedrijf.

De Actros trucks worden geleverd door Hogenbirk Bedrijfswagens BV uit Rotterdam. "Momenteel zijn we de laatste trucks gereed aan het maken voor aflevering", aldus Bas de Jong Accountmanager Trucks bij Hogenbirk Bedrijfswagens BV.  "Deze komen uit een order van elf trucks en we zijn erg trots op het feit dat bij Vale Logistics het wagenpark voor honderd procent uit Mercedes-Benz trucks bestaat. Met een vervolgorder van dertig Mercedes-Benz trucks bezegelen we de mooie samenwerking die we hebben."

Dit wordt beaamd door de directie van Vale Logistics BV. "De Actros past perfect binnen ons bedrijf", legt Sinan Kilic uit. "De kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid die deze Actrossen bieden zijn doorslaggevend geweest en zien we niet bij andere merken terug. Ook de goede relatie met de dealer is erg belangrijk voor ons dagelijks succes. Zij staan klaar als we een probleem hebben en zorgen voor de oplossing. Daarnaast zijn de uitstraling en ook het brandstofverbruik erg belangrijk voor ons", vult Burak Alkilic aan.

"We willen kwaliteit leveren maar ook uitstralen en daarom hebben we opnieuw voor de Mercedes-Benz Actros gekozen. Ook het brandstofverbruik is erg belangrijk in ons dynamisch groeiende bedrijf. Dit hebben ze bij Mercedes-Benz echt goed voor elkaar en dat resulteert in een lage uitstoot, wat onze klanten ook erg belangrijk vinden. We doen er alles aan om met ons bedrijf zo weinig mogelijk uitstoot te realiseren omdat we ook goed voor de volgende generatie willen zorgen."

Operationeel directeur Hilmi Kilic heeft de dagelijkse leiding over de Logistieke afdeling en legt uit: "We proberen dagelijks in ons werk net dat beetje meer te doen voor de klant zodat zij weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. Onze chauffeurs moeten dat uitstralen bij de klant en hebben daarin een belangrijke rol. Daarom zijn de trucks van alle gemakken voorzien en rijk uitgerust met opties. Een chauffeur die tevreden is verzorgt zijn werk tot in de puntjes en straalt dat uit bij de klant. Daar moet hard voor gewerkt worden maar mag ook wat tegenover staan. Komende tijd willen we ons klantenbestand flink uitbreiden en de kwaliteit van het werk naar een nog hoger niveau tillen. Alles draait op de belofte die op al onze trucks te zien is: Responsibility Delivery."