Clicky


Jasper Hooykaas, lid van ECT Management Board, op 59-jarige leeftijd overleden

Jasper Hooykaas, lid van ECT Management Board, op 59-jarige leeftijd overleden
01-06-2022 17:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Op donderdag 26 mei is op 59-jarige leeftijd Jasper Hooykaas, directeur HR & Services bij ECT, overleden. Jasper trad op 14 augustus 1989 in dienst bij ECT en vervulde in die ruim 30 jaar diverse functies. Sinds 1 juli 2001 maakte Jasper als directeur Personeel & Organisatie deel uit van de Management Board.

"Jasper is van enorme betekenis geweest voor ECT en de Rotterdamse haven. Hij stond aan de basis van vele ontwikkelingen in de containeroverslag, zowel binnen ECT als samen met andere organisaties en bedrijven", laat Leo Ruijs namens het ECT-Management Board in een verklaring weten.

"Met een duidelijke en professionele hand stuurde hij ECT in de richting van de gestelde doelen. Op het gebied van het arbeidsvoorwaardenbeleid heeft Jasper vele vernieuwingen doorgevoerd en heeft hij echt vorm gegeven aan ons sociale gebouw. Jasper stelde hoge eisen aan zichzelf en aan zijn omgeving en heeft hiermee enorm veel bereikt. ECT heeft in haar bestaan zeker ook dankzij hem lastige periodes doorstaan", gaat Ruijs verder.

"Jasper hield van het bedrijf, maar bovenal van het vakmanschap van de medewerkers van ECT. In al zijn teksten en uitspraken ging hij altijd in op het menselijk aspect van ons werk. Jasper was trots op ECT, Jasper was ECT. Wij gaan Jasper, zijn inzet voor ECT, zijn kennis van zaken en zijn humor enorm missen. ECT is eigenlijk ondenkbaar zonder Jasper", besluit Leo Ruijs.