Clicky


Vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties voor Boxx Opslag

Vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties voor Boxx Opslag
21-06-2022 09:45 | Bedrijfsauto Nieuws | auteur Redactie

BREUKELEN - Boxx Opslag, expert op het gebied van opslagverhuur, heeft vier nieuwe Iveco Daily BE-combinaties in gebruik genomen. De voertuigen worden ingezet voor het transport van mobiele opslagboxen van en naar klanten. Boxx Opslag kiest voor BE-combinaties omdat het compacte en wendbare voertuigen zijn met een hoog laadvolume, ideaal voor inzet in (binnen)steden.

Particuliere en zakelijke huurders kunnen bij Boxx Opslag gebruikmaken van opslagunits in vele formaten. Een van de services is Boxx on Wheels, een combinatie van opslag en ophaal- en retourservice. De mobiele opslagunits worden gratis bij de klant voorgereden, ingeladen en opgeslagen bij een van de zestien vestigingen van Boxx.

Wendbare voertuigen voor inzet in de stad

Voor Boxx on Wheels heeft het bedrijf twee nieuwe Iveco Daily trekker-opleggercombinatie met schuifzeilopleggers en twee Iveco Daily’s met het BE-Combi 3500PLUS Systeem in gebruik genomen. “Onze werkzaamheden spelen zich veelal af in de stad”, laat Boxx Opslag weten over de keuze voor BE-combi’s. “Vrachtwagens zijn te groot om op locaties te komen in de binnenstad. Daarom zijn BE-combi's ideaal om dicht bij onze klanten te komen, ook omdat ze goed wendbaar zijn. De wagens hebben een goede hoogte om goed te kunnen laden en lossen en precies de maat die past bij onze kisten. Daarnaast mogen de BE-combinaties ook met een BE-rijbewijs worden bestuurd. Dat rijbewijs is makkelijk en snel te behalen waardoor we ook makkelijker personeel daarvoor kunnen vinden.”

Topservice

De BE-Combi trekker-opleggercombinaties bieden de voordelen van een compacte lichte bedrijfswagen, maar het nuttige laadvermogen van een kleine vrachtwagen met een laadvolume van 30 m3 en een combinatiegewicht van 10.500 kilo. De combinaties zijn speciaal voor het C1E-rijbewijs gemaakt. De Iveco Daily's met het BE-Combi 3500PLUS Systeem hebben een netto laadvolume van 20 m3. De goede ervaringen met BE-Combi waren voor Boxx Opslag een belangrijke reden om wederom voor deze voertuigen te kiezen. “Onze vorige voertuigen kwamen hier ook al vandaan. BE-Combi levert topservice. Alles wordt duidelijk uitgelegd en bij vragen worden we altijd juist en snel geholpen.”