Clicky


Meerdere vrachtwagenchauffeurs beroofd op parkeerplaatsen in Westdorpe en Sas van Gent

Meerdere vrachtwagenchauffeurs beroofd op parkeerplaatsen in Westdorpe en Sas van Gent
20-10-2022 11:53 | Criminaliteit | auteur Redactie

WESTDORPE/SAS VAN GENT - Meerdere vrachtwagenchauffeurs zijn vannacht, donderdag 20 oktober, op een parkeerplaats aan de Oostpoortweg in Westdorpe belaagd en beroofd. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen die iets gezien hebben zich te melden.

De drie vrachtwagenchauffeurs lagen rond 01.30 uur in hun cabine te slapen. Ze werden wakker toen iemand aan hun cabinedeur trok. Een chauffeur deed open en werd vervolgens belaagd en bedreigd.

De daders hebben de cabines doorzocht en spullen meegenomen. Ze zijn op een scooter weggevlucht.

De chauffeurs zijn niet gewond geraakt. Bij een chauffeur, die op de Tractaatweg net over de Belgische grens geparkeerd stond, hebben de daders geprobeerd de vrachtwagen binnen te komen maar deze chauffeur wist dit te voorkomen door te claxonneren.

Signalement van de daders

Het gaat vermoedelijk om drie daders met (licht) getinte huidskleur, die op één scooter zaten. Eén van de daders had een rode doek voor zijn gezicht. Zeer waarschijnlijk is één van de mannen gewond geraakt in zijn gezicht. Heeft u informatie over de daders?

Bent u getuige geweest van de berovingen of heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de parkeerplaats? Bel dan met de politie via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Meldingen kunnen ook anoniem doorgegeven worden via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).