Clicky


Wolter Koops neemt Koeltransport Aalsmeer over

Wolter Koops neemt Koeltransport Aalsmeer over
06-01-2023 13:30 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BEMMEL/ZEEWOLDE - Per 1 januari 2023 heeft Wolter Koops, Koeltransport Aalsmeer overgenomen. Beide ondernemingen zijn actief in het internationaal geconditioneerd transport.

Koeltransport Aalsmeer zal binnen Wolter Koops, onder leiding van de huidige directie en het huidige management, als zelfstandige onderneming blijven opereren.

De overname heeft geen gevolgen voor personeel, klanten of leveranciers. Volgens gegevens van de Kamer van Koophandel werken er rond de 44 werknemers.

Koeltransport Aalsmeer is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van bloemen en planten, vanuit vestigingen in Aalsmeer en Bemmel belevert zij met name de internationale retail. Daarnaast vormen de activiteiten en de hoge kwaliteit van dienstverlening van Koeltransport Aalsmeer een versterking in het internationale distributienetwerk van Wolter Koops.

Met deze overname speelt Wolter Koops, volgens eigen zeggen, in op de verdere professionalisering en schaalvergroting in de huidige transportmarkt. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit blijft ook in de toekomst voor onze klanten gewaarborgd.