Clicky


Autotransporter 'verliest' bestelbus en rijdt gewoon door

Autotransporter 'verliest' bestelbus en rijdt gewoon door [+foto]
14-01-2023 10:28 | Ongevallen | auteur Redactie

ZEVENAAR - Op de Doesburgseweg in Zevenaar heeft vrijdag aan het eind van de middag een bijzonder ongeval plaatsgevonden. Een autotransporter waar enkele auto's op waren geladen reed onder het viaduct door van de A12 toen het misging.

Volgens getuigen ter plaatse die achter de vrachtwagen reden was de combinatie te hoog waardoor het personenbusje op de vrachtwagen het viaduct raakte en van de autotransporter afviel.

Toen de bestelbus op het wegdek terechtkwam vielen de getuigen in de volgende verbazing; de vrachtwagenchauffeur reed door en lijkt niets in de gaten te hebben gehad van het feit dat hij een voertuig is verloren.

De politie weet op dit moment nog niet wie de vervoerder is geweest en ook is er nog geen melding binnengekomen dat een vrachtwagenchauffeur een deel van zijn lading kwijt is geraakt.

De personenbus raakte total loss en heeft het viaduct en het asfalt beschadigd. De bus is afgesleept en het wegdek moest worden gereinigd met een wegdekreiniger. Het verkeer liep volledig vast in Zevenaar door de afsluiting van één weghelft.