Clicky


Man aangehouden na bedreigen buschauffeur

Man aangehouden na bedreigen buschauffeur
31-01-2023 15:42 | Criminaliteit | auteur Redactie

ETTEN-LEUR - Politieagenten hielden maandagavond 30 januari een man aan die kort daarvoor een buschauffeur met de dood had bedreigd. De verdachte is een 28-jarige man uit Roosendaal. Hij is op het Stationsplein in Etten-Leur aangehouden.

Politieagenten hadden tijdens hun dienst al meerdere meldingen gehad dat een man ruzie zou maken met buschauffeurs. Maar bij de eerdere meldingen was de ruziënde man al weg toen de agenten aan kwamen. Toen er weer een melding binnenkwam, dit keer over een buschauffeur die onderweg was naar Etten-Leur, troffen de agenten de verdachte wel aan.

Hij zou zich in de bus van Breda richting Etten-Leur agressief hebben gedragen en de buschauffeur met de dood hebben bedreigd. Toen de buschauffeur op het Stationsplein stopte om passagiers in te laten stappen, zou de man bovendien ook de instappende passagiers hebben lastig gevallen.

Politieagenten hielden de verdachte, een 28-jarige Roosendaler, vervolgens aan op verdenking van bedreiging en namen hem mee naar het politiebureau. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Ook op het politiebureau heeft de man zich misdragen en bevuilde hij zijn cel. De verdachte zit voor nader onderzoek en verhoor nog vast.