Clicky


Chauffeur van bij diefstal betrokken vrachtwagen aangehouden, trailer gevonden, lading nog zoek

Chauffeur van bij diefstal betrokken vrachtwagen aangehouden, trailer gevonden, lading nog zoek [+foto]
27-02-2023 19:12 | Gestolen/Vermist | auteur Redactie

VENLO - [update 19:11 uur] In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 februari is rond 03:40 uur een geladen zeilentrailer gestolen vanaf de Declarantenweg in Venlo.

Hierbij was een gele Scania betrokken. De gele Scania was later die ochtend ook betrokken bij een diefstal in Venray en kon door een snelle samenwerking van EMN met de politie worden staande gehouden. De chauffeur van de trekker is aangehouden.

De in Venray gestolen trailer was kort daarvoor afgekoppeld maar is ondertussen teruggevonden. De trailer die is gestolen in Venlo is dankzij een tip van een bezoeker van Transport Online eveneens terecht.

De tipgever gaf aan dat hij een Rhenus trailer afgekoppeld had zien staan in Weert met Duitse platen erop. Hierop is iemand van EMN naar Weert gereden en stelde vast dat het inderdaad de gestolen trailer was en dat er (valse/gestolen) Duitse platen over het originele kenteken bevestigd waren.

"We weten dat de trailer daar zondagochtend rond 06:20 uur is afgekoppeld door de gele Scania. Het is opvallend druk rond dat tijdstip, onder andere door verkeer van en naar het Lidl DC in Weert daar om de hoek. Als iemand iets gezien of meer informatie heeft over waar de trailer mogelijk voor het dumpen in Weert gelost is zijn tips nog altijd welkom!", aldus EMN expertise.

Neem met tips contact op via de tiplijn van EMN expertise op 0651071643 (bellen, sms of WhatsApp).