Clicky


Voets Transport kiest opnieuw voor IVECO

Voets Transport kiest opnieuw voor IVECO
07-03-2023 11:35 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EERSEL - Na het succes van de acht IVECO S-WAY LNG trekkers, heeft Voets Transport onlangs zes nieuwe IVECO S-WAY’s in ontvangst genomen. Hiermee wordt het wagenpark van 55 trucks nog verder uitgebreid.

De nieuwe IVECO S-WAY’s zijn volledig uitgerust met extra opties om het werk van de chauffeurs in de nieuwe trucks zo comfortabel mogelijk te maken. De meeste trucks zullen de hele week van huis zijn dus is er gekozen voor een dubbel bed, een grote koelkast, MY IVECO INFOTAINMENT met ALEXA, DAB- radio, Bluetooth en 7 TFT scherm, TOMTOM truck navigatie, automatische airconditioning met geintegreerde standairco, Night Time Safety Lock, FULL LED PAKKET.

Rob Voets, directeur en eigenaar van Voets Transport vertelt waarom er opnieuw gekozen wordt voor IVECO: “We zijn begonnen met de acht LNG-trekkers wegens het maut-voordeel in Duitsland. Toen hebben we voor IVECO gekozen omdat zij de grootste actieradius hebben met LNG-trucks. Daarna hebben de trucks zichzelf goed bewezen. Ook de service bij de garage in Veghel, IVECO Schouten, is super. Die jongens daar leveren gewoon perfect werk. Ze staan altijd voor ons klaar en houden zich gewoon aan hun woord.”

Voets Transport staat bekend om hun focus op veiligheid en eersteklas service. Om deze te garanderen, zijn al hun voertuigen uitgerust met een GPRS-track & trace volgsysteem. Vanuit de centrale planning in Eersel worden alle transporten voortdurend gevolgd. Voets Transport is actief in de markt en blijft zich voortdurend innoveren.

Het bedrijf onderscheidt zich door hun getalenteerde team, het gebruik van de nieuwste technieken, continue training voor medewerkers en de perfecte timing in overleg met klanten. Met hun jarenlange ervaring hebben ze zich gespecialiseerd in het vervoeren van staal, bouwmaterialen, hekwerken en dranken.

Naast ervaring, goede bereikbaarheid en perfecte service, is Voets Transport ook zeer flexibel dankzij een breed scala aan technische mogelijkheden, zoals trekker- / opleggercombinaties met laad- en loskranen om gemakkelijk te kunnen lossen bij alle (bouw)terreinen.