Clicky


Van Dijk Groep en Volvo Group Truck Center Gorinchem winnen prijzen in REX klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks

Van Dijk Groep en Volvo Group Truck Center Gorinchem winnen prijzen in REX klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks
30-03-2023 10:19 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WOERDEN - Van Dijk Groep, Volvo Trucks dealer met vestigingen in Woerden, Utrecht en Culemborg, is voor de twaalfde keer verkozen tot beste Volvo Trucks dealer van Nederland in het jaarlijkse REX (Retail Excellence) klanttevredenheidsonderzoek van Volvo Trucks. Daarnaast werd Volvo Group Truck Center Gorinchem gekozen tot beste werkplaats.

Van Dijk Groep wint voor de twaalfde keer Volvo Trucks klanttevredenheidsonderzoek

Uit het onafhankelijke onderzoek blijkt dat klanten van Van Dijk Groep zeer tevreden zijn over de geboden diensten en het bedrijf daarvoor een hoge score geven. George Seitzinger, Algemeen Directeur bij de Van Dijk Groep, benadrukt dat dit een teamprestatie is en schrijft de prijs toe aan hun klantenfocus en harde werk.

Volvo Truck Center Gorinchem werd voor de tweede keer erkend als beste werkplaats.

Klanten waardeerden met name de persoonlijke aandacht van het personeel en de kwaliteit van de dienstverlening. “Team Gorinchem is een bron van inspiratie voor al onze vestigingen”, aldus Roeland Ruygt, Algemeen Directeur bij Volvo Group Truck Center.

Het REX-onderzoek, wat staat voor 'Retail Excellence', wordt jaarlijks in heel Europa uitgevoerd door Volvo Trucks om de klanttevredenheid en loyaliteit ten opzichte van haar dealers te meten. Klanten worden zowel digitaal als telefonisch geïnterviewd en gevraagd om hun dealer te beoordelen een verbale 5-punts schaal. De vragen zijn onderverdeeld in twee categorieën: Verkoop & Aflevering en Werkplaats- en Onderdelenfaciliteiten. Het onderzoek wordt namens Volvo Group uitgevoerd door Kantar TNS.

Al met al is dit een belangrijke prestatie voor de Van Dijk Groep en het Volvo Truck Center Gorinchem, wat hun toewijding aan het bieden van uitstekende klantenservice onderstreept.