Clicky


Nieuwe IVECO S-WAY voor Ladyliner

Nieuwe IVECO S-WAY voor Ladyliner
12-04-2023 14:35 | Klimaat | auteur Redactie

KESSEL - Na het succes van de eerste IVECO, heeft Ladyliner een tweede IVECO S-WAY toegevoegd aan haar vloot met opvallende voertuigen. Fleur Benders en Marga Timmermans zijn als vennoten enorm trots op de ontwikkeling van hun bedrijf.

Deze nieuwe  IVECO S-WAY volgt na het succes van de eerste S-WAY welke begin 2021 aan de vloot van Ladyliner werd toegevoegd. Na de in gebruik name van deze nieuwe IVECO S-WAY bestaat de vloot van Ladyliner inmiddels uit 13 trekkende eenheden.  

Ladyliner stelt zich richting haar opdrachtgevers flexibel op en dat zie je terug in hun wagenpark. De voertuigen zijn dusdanig uitgevoerd zodat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Mede daarom hebben Marga en Fleur bij hun IVECO S-WAY wederom gekozen voor een 3-asser met de krachtige 490 PK  Cursor 13 motor.

 

In goed overleg met Bart Broekmans van Charles Feijts Bedrijfswagens hebben zij hun eerst IVECO S-WAY met 510 pk helemaal naar wens samengesteld. Zo is de volledig luchtgeveerde drie-asser voorzien van een lampenbeugel met vijf verstralers en een lichtbak op het dak, op maat gemaakte sideskirts via Veap Shield United en Alcoa velgen.

Na de prettige samenwerking voor de eerste IVECO S-WAY, was het voor Fleur geen moeilijke keuze om weer bij Bart aan te kloppen. De nieuwe IVECO S-WAY is, net als de vorige, rijk uitgerust met verschillende opties. De chauffeur van de nieuwe truck mag wederom genieten van een compleet luchtgeveerd chassis, luchtgeveerde cabine, standkachel en -airco, lederen stoelen en nog meer comfortabele extra's op de truck.

Ook is aan de verschijning van deze nieuwe S-WAY het een en ander extra toegevoegd. Zo is de truck voorzien van aangepaste spatborden, is er de nodige extra verlichting opgebouwd inclusief een lichtbak. Tevens is de trekker uitgerust met speciale tanks en de Alcoa Durabright velgen. Om ook deze trekker dezelfde elegante uitstraling te geven als de eerste S-WAY van LadyLiner, Heeft ReCars uit Horst ook deze trekker compleet voorzien van een nieuwe laklaag in de huisstijl van LadyLiner.