Clicky


Dawsongroup Benelux breidt trailervloot voor koeltransport uit

Dawsongroup Benelux breidt trailervloot voor koeltransport uit
14-04-2023 11:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Gesponsorde content

Dawsongroup Benelux heeft onlangs een belangrijke positie ingenomen binnen de geconditioneerde supply chain met de uitbreiding van hun Chereau trailervloot. Dawsongroup biedt nu naast koel- en vriescellen, shockvriezers en tempereercellen, ook gekoeld transport aan bedrijven die afhankelijk zijn van dit soort diensten.

“Deze ontwikkeling betekent dat onze klanten nu alles onder één dak kunnen vinden, wat zorgt voor duidelijke kosten en zekerheid van kwalitatief materiaal en 24/7 service en onderhoud”, aldus Rick Heijnen (Strategic Business Manager).

Bedrijven kunnen nu vertrouwen op Dawsongroup voor iedere schakel binnen de koelketen, van opslag en behandeling tot transport en levering.

De nieuwe trailervloot van Dawsongroup voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo zijn de Chereau trailers voorzien van Carrier 1550 installaties, en bieden zij ook verschillende formaten aan, waaronder een interne hoogte 2,65 of 2,70 meter.

Daarnaast biedt Dawsongroup ook de optie om de Chereau trailers GDP gecertificeerd op te leveren, waardoor ook farmaceutische op- en overslag bedrijven kunnen rekenen op een constant en nauwkeurig geconditioneerd transport.

Dawsongroup is trots op hun toewijding aan kwaliteit en klantenservice en streeft er altijd naar om hun diensten te verbeteren en uit te breiden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Met de uitbreiding van hun trailervloot hebben ze een belangrijke stap gezet om hun positie als een toonaangevende leverancier van geconditioneerde oplossingen in de geconditioneerde supply chain verder te versterken.

Meer informatie? Bezoek de website van Dawsongroup.


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op