Clicky


Gewonde bij aanrijding vrachtwagen en auto

Gewonde bij aanrijding vrachtwagen en auto
25-04-2023 09:05 | Ongevallen | auteur Redactie

APELDOORN - Bij een flinke aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto op de Oost Veluweweg in Apeldoorn, is dinsdagochtend vroeg een persoon gewond geraakt. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 07.15 uur op de Oost Veluweweg ter hoogte van de toerit van de A50. De bestuurder van de personenauto wilde nog even voor de vrachtwagen langs de A50 oprijden maar schatte dit verkeerd in met een aanrijding tot gevolg.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd nadat hij ter plekke was onderzocht door het ambulancepersoneel, overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de Oost Veluweweg afgesloten. Dit leidde tot forse verkeershinder op zowel de Oost Veluweweg als op de A50.

De schade aan beide voertuigen is fors. De personenauto dreigde zelfs nog van zijn plek weg te rollen maar de hulpdiensten wisten daar een stokje voor te steken door een ‘blok’ voor het wiel te leggen. De brandweer heeft de auto veilig gesteld.

Beide voertuigen zullen door een berger moeten worden afgesleept.