Clicky


Zes nieuwe Schmitz MEGA trailers voor Germo Logistiek

Zes nieuwe Schmitz MEGA trailers voor Germo Logistiek
01-06-2023 09:55 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LOCHEM - Recent heeft Germo logistiek uit Lochem zes nieuwe Schmitz MEGA trailers in ontvangst genomen van Heisterkamp Trailer Rental. Germo Logistiek heeft een aantal jaren geleden besloten om naast RMO ook te starten met het aanbieden van transporten met tautliners, dit op verzoek van klanten uit het tanktransport. Naast klanten uit de tanktransportwereld is ook de papier en aluminium industrie een belangrijke opdrachtgever.

Germo logistiek heeft inmiddels de beschikking over vijftien trekkers en twintig tautliner trailers zowel in standaard, Joloda alsook MEGA uitvoering en daarnaast nog 25 RMO’s voor het transport van rauwe melk.

Vanwege de 24/7 inzet van de RMO’s planning staan er dan ook zo rond de 120 mensen op de loonlijst.

De afgelopen jaren is GERMO gestaag gegroeid met een aantal nieuwe grote klanten en is ook de samenwerking met Heisterkamp ontstaan en gegroeid met betrekking tot de aanschaf van materieel.

Zowel op het gebied van trailers, Daan Senger, alsook die voor trucks, Job Smit, speelt Heisterkamp een belangrijke rol en tot op heden is de samenwerking uitstekend te noemen, aldus Emiel Jansen, directeur van Germo.

De verwachting is dat de groei van Germo zich de komende jaren door zal zetten met name de vraag naar MEGA trailers zal zeker groter worden is de verwachting van Emiel Jansen.

"Belangrijk is en blijft om gestaag maar wel overwogen te groeien en dagelijks vinger aan de pols te houden", volgens Jansen. "Daarom wordt er ook gezocht naar mogelijke synergie middels overnames of anderszins samenwerkingsverbanden met collega vervoerders."

"Germo streeft ernaar om een hoge mate van kwaliteit te leveren met name op gebied van materieel/ tijdigheid en ook de juiste communicatie is erg belangrijk aangezien vanuit de klanten hier nog steeds enorm behoefte aan is. Mede hierdoor is er verdere groei mogelijk. Kortom: Germo is en blijft 'vloeiend' in logistiek."