Clicky


VIDEO: IVECO onthult de S-WAY custom build demo

VIDEO: IVECO onthult de S-WAY custom build demo
24-06-2023 10:01 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMDELST - Vrijdag onthulde IVECO de, volgens eigen zeggen, adembenemende IVECO S-WAY demo met een 490 pk Cursor 13 liter motor, speciaal ontworpen voor vrachtwagenchauffeurs en fans.

Wat maakt deze truck zo speciaal? "Hij is volledig gespoten in de kleur Yamaha Racing Blue. We hebben de S-WAY uitgerust met Solar Guard restyling producten, inclusief een stoere verlaagde zonneklep. Daarnaast hebben we er hoekschildjes opgezet en de onderspoiler voorzien van geïntegreerde Hella Talmu lampen", zegt Dolf Baggerman, operationeel Marketeer van IVECO Nederland.

"Maar dat is nog niet alles! We hebben custom made lichtlatten toegevoegd aan de side skirts, een speciaal slangenrek en een dichte vlonder. Boven op het dak, met een strakke lichtreclame, vind je twee krachtige Nedking luchthoorns voor het geval er een gevaarlijke situatie opduikt."

"En laten we de details niet vergeten! Deze dikke vrachtwagen is uitgerust met glanzende ALCOA Dura-Bright velgen, die de aandacht trekken. Natuurlijk hebben we ook gezorgd voor een indrukwekkend audiosysteem met een dikke set speakers en een subwoofer!", aldus een enthousiaste Dolf Baggerman.

Bekijk hieronder de video en oordeel zelf!