Clicky


COSCO Shipping start 'For For Tune'

COSCO Shipping start 'For For Tune'
24-08-2023 09:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HAMBURG – Vanaf 26 augustus start COSCO SHIPPING “For For Tune”, een nieuwe digitale end-to-end supply chain-oplossing voor het verzenden van vracht van Europa naar China, inclusief binnenlandse transportdiensten en optionele douane-inklaring in China.

Door het volledige verzendproces van containerterminal tot deur in één pakket aan te bieden, profiteren klanten van eenvoudige en snelle bestellingen, hoogwaardige en betrouwbare levering, handige en zorgeloze service, visuele tracking van het volledige proces en transparante kosten.

Door het digitale platform SynCon Hub van COSCO SHIPPING te gebruiken, kunnen klanten onmiddellijk hun bestellingen plaatsen voor het exporteren van hun vracht via toonaangevende buitenlandse handelsroutes en met betrouwbare leveringsgaranties. Gebaseerd op zelfbeheerde middelen en speciale combinatieproducten, zijn vergoedingen en kostenregels altijd transparant en zorgeloos, waardoor de klant met vertrouwen uit alle opties kan kiezen. Zodra de boekingsopdracht is geplaatst, wordt de boeking binnen slechts twee werkuren bevestigd.

“For For Tune” is ontworpen als een logistieke oplossing voor de volledige procesketen, die ook beschikt over een one-stop-klantenservice die verschillende knooppuntzaken afhandelt en de klant en zijn goederen gedurende het hele proces begeleidt, voor een gemakkelijke en zorgeloze ervaring zonder dat de klant contact hoeft op te nemen met meerdere leveranciers.

Door gebruik te maken van geavanceerde digitale technologie om elk goederenproces in realtime te volgen, kunnen klanten op elk moment visuele feedback krijgen over de belangrijkste knooppunten in het proces, de logistieke status op elk moment volgen en de dynamiek van de verzending volgen.

Bovendien valt de “For For Tune” onder slot- en uitrustingsgarantie voor levering: bij de bezorging in China wordt 4 uur gratis lostijd verleend, evenals 14 dagen gratis gebruikstijd in de laadhaven in Europa en 14 dagen gratis gebruikstijd op bestemming in Chinese regio's.