Clicky


Kooiker Logistiek gaat voormalig distributiecentrum ALDI Drachten huren

Kooiker Logistiek gaat voormalig distributiecentrum ALDI Drachten huren
04-09-2023 14:42 | Investeringen | auteur Redactie

GROU - Kooiker Logistiek uit Grou heeft met ALDI Vastgoed B.V. een huurovereenkomst gesloten voor de verhuur van het distributiecentrum aan Het Helmhout 1 in Drachten. Het distributiecentrum bestaat uit 26.515 m² bedrijfsruimte en 1.149 m² kantoorruimte, 82 laad-en losdocks en beschikt over een ruime koelruimte.

Kooiker Logistiek heeft recentelijk logistiek dienstverlener Graaco uit Coevorden overgenomen en verstevigde daarmee haar marktpositie.

Met de nieuwe locatie in Drachten telt het in 1918 opgerichte Kooiker Logistiek nu 11 locaties, waarbij het bedrijf met 430 medewerkers zich naast transport heeft gespecialiseerd als een full service dienstverlener in logistiek, opslag & distributie.

ALDI Vastgoed B.V. is sinds 1973 actief in Nederland en houdt zich voornamelijk bezig met de acquisitie, bouw en ontwikkeling van zowel bestaand als nieuw supermarktvastgoed. Met circa 500 filialen in Nederland heeft ALDI Vastgoed B.V. in de afgelopen jaren een omvangrijke vastgoedportefeuille met eigendomspanden opgebouwd.