Clicky


RAI Amsterdam en DB Schenker verlengen partnership

RAI Amsterdam en DB Schenker verlengen partnership
12-09-2023 09:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

TILBURG - RAI Amsterdam heeft de samenwerking met wereldwijd logistiek dienstverlener DB Schenker als officiële beursexpediteur met vijf jaar verlengd, tot en met 2028. Het contract werd op 11 september ondertekend.

“Met DB Schenker hebben we de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd. Zij zijn onze logistieke partner waarmee we mobiliteitsoplossingen bedenken en uitvoeren, om de logistiek in en om de RAI te optimaliseren”, aldus Bart van der Heijden, Director Events van RAI Amsterdam. We kijken uit naar de continuering van deze samenwerking.”

Nicole Biesheuvel, Senior Vice President Fairs, Events & Special Logistics at DB Schenker in the BeNeLux: "De voortzetting van ons partnership zien we als een uitdaging om samen met RAI Amsterdam de verwachtingen van de klanten te blijven overtreffen en invulling te geven aan de ruimtelijke toekomstvisie van de RAI. Denk hierbij aan het door ons opgezette advanced warehouse om de transportbewegingen van en naar de RAI te reduceren, het inzetten van een zero emissie sprinter voor kleine zendingen en het elektrificeren van het onsite materieel. Hier ligt onze toegevoegde waarde als logistieke partner."

Met ongeveer 76.600 werknemers in ruim 1.850 locaties en meer dan 130 landen is DB Schenker een van de marktleiders in wereldwijde logistieke dienstverlening. Het bedrijf verleent transportdiensten over land, door de lucht en over zee, en biedt ook uitgebreide oplossingen voor logistiek en wereldwijd supplychainmanagement in eigen regie. Om zijn ambitieuze doelstelling van net-zero in 2040 te bereiken, investeert de logistiek dienstverlener voortdurend in innovatieve transportoplossingen, hernieuwbare energiebronnen en CO2-neutrale producten voor zijn klanten.

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers.