Clicky


Twee vrachtwagens gestolen bij bedrijf in Heiligenhaus

Twee vrachtwagens gestolen bij bedrijf in Heiligenhaus
09-10-2023 12:13 | Gestolen/Vermist | auteur Redactie

HEILIGENHAUS - In de nacht van zondag 8 oktober 2023 werden twee vrachtwagens gestolen uit een bedrijfspand in het Duitse Heiligenhaus. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen ​​om informatie.

In de periode tussen zaterdag 7 oktober 2023 om 22.30 uur en zondag 8 oktober 2023 om 03.30 uur hebben onbekende personen zich toegang verschaft tot het bedrijfspand aan de Ziegelstrasse in Heiligenhaus en twee rode DAF-trekkers met trailers van het merk Kögel met blauwe zeilen gestolen.(zie bovenstaande foto))

De totale schade wordt geschat op een bedrag enkele tonnen.

Zoek- en onderzoeksmaatregelen van de politie zijn gestart in de directe omgeving van het plaats delict, maar hebben nog geen resultaat opgeleverd. Er werden strafrechtelijke procedures en verder politieonderzoek gestart en de voertuigen werden internationaal gesignaleerd.

De politie vraagt ​​dringend om informatie van mogelijke getuigen en vraagt: "Wie heeft ten tijde van het misdrijf verdachte waarnemingen gedaan in de buurt van het bedrijfsterrein of kan informatie geven over de verblijfplaats van de twee vrachtwagens?"

De politie in Heiligenhaus accepteert te allen tijde informatie op telefoonnummer +49 (0)2056 9312-6150.