Clicky


Hart onder de riem voor... Dennis Konings

Hart onder de riem voor... Dennis Konings
30-10-2023 15:50 | Hart onder de riem... | auteur Redactie

DAMWÂLD - In de categorie 'Hart onder de riem voor...' kun je een werknemer in de transportsector een hart onder de riem steken. Dat kan zijn omdat hij of zij iets bijzonders heeft gedaan, een moeilijke tijd doormaakt of wellicht een andere reden. Op geregelde basis selecteert onze redactie dan een persoon en maakt er een mooi berichtje van om deze persoon een hart onder de riem te steken.

Deze keer een hart onder de riem voor Dennis Konings. Wij ontvingen een e-mail van Juliette Ververs over Dennis. Zij vertelt dat Dennis een dierbare vriend is en ernstig ziek is en helaas niet heel lang meer te leven heeft. Dennis woont in Susteren en is vrachtwagenchauffeur in hart en nieren. 

Dennis heeft in augustus dit jaar de diagnose hersentumor gekregen en is inmiddels al halfzijdig verlamd.

Juliette wilde Dennis, als grap, aanmelden voor de Truck Hunk Verkiezing omdat hij daar al jaren mee geplaagd werd. Omdat wij deze verkiezing niet meer organiseren hebben wij besloten om Dennis middels dit berichtje een hart onder de riem te steken en hem en zijn gezin veel sterkte en kracht te wensen.

Wil jij Dennis ook een hart onder de riem steken? Laat dan een berichtje achter via onze sociale mediakanalen waar wij dit bericht uiteraard ook delen. Dat kan via X, Facebook en LinkedIn.


Wil jij zelf iemand een hart onder de riem steken? Mail je verhaal (liefst met foto) onder vermeldin gvaan je naam en eventuele contactgegevens naar redactie@transport-online.nl met als onderwerp Hart onder de riem.... Wij maken dan een selectie van de verhalen die we binnenkrijgen.