Clicky


Hagen beton opent vestiging in Almere

Hagen beton opent vestiging in Almere
31-10-2023 17:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALMERE - Dinsdagmiddag hebben Robert en Ria Hagen getekend en de sleutels gekregen van de betoncentrale aan de Hefbrugweg 95 in Almere.

"Zóveel zin in, want hoe lekker is dat? Meer ruimte, extra aanvoerlijnen, circulariteit en cradle-to-cradle maximizen, dichterbij onze trouwe opdrachtgevers en hun werken in de polder", reageren de twee ondernemers enthousiast.

"Wij kijken écht uit naar de exploitatie van deze betoncentrale omdat het zoveel nieuwe mogelijkheden biedt. Wij zijn dromers, hobbyisten, aanpakkers en werkers in één. En zo ook onze medewerkers. Dit wordt óns gezamenlijke project, en we maken er wat van… reken maar!"

De Hagen Groep BV in Weesp bestaat als Weesper familiebedrijf bijna honderd jaar (opgericht in 1920), maar is altijd meegegaan met de tijd. Anno nu is de Hagen Groep een uiterst modern transportbedrijf dat helemaal thuis is in de weg- water-, woning- en utiliteitbouw.

De kernactiviteiten van de Hagen Groep zijn transport- en machineverhuur, zand- en grindhandel, onderaanneming, op- en overslag, exploitatie betonmortelcentrale en advies.