Clicky


UPS rondt de overname van MNX Global Logistics af

UPS rondt de overname van MNX Global Logistics af
07-11-2023 09:53 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROERMOND - Vandaag, dinsdag 7 november, kondigt UPS de afronding aan van de overname van MNX Global Logistics, een wereldwijde tijdsgebonden logistieke dienstverlener. De overname werd afgerond op 2 november 2023, nadat alle wettelijk vereiste goedkeuringen waren verkregen.

De overname van MNX vergroot de mogelijkheden van UPS voor tijdsgebonden vervoer, met name voor klanten binnen de gezondheidszorg in de Verenigde Staten, Europa en Azië. MNX heeft een sterke reputatie op het gebied van betrouwbare en tijdsgebonden levering van kritieke goederen en is binnen Nederland gevestigd in Amsterdam.

De expertise van het bedrijf in het transporteren van radiofarmaceutica en temperatuurgevoelige producten zal UPS Healthcare, waaronder de faciliteiten in Roermond en Venlo en haar dochteronderneming Marken – dat zich bezighoudt met de logistiek van klinische proeven – helpen voldoen aan de groeiende vraag naar deze diensten binnen de gezondheidszorg.

Met de extra expertise van MNX zal UPS wereldwijd toonaangevende service blijven bieden aan klanten die behoefte hebben aan tijdsgebonden, temperatuurgevoelige logistieke oplossingen.

De overname van MNX is onderdeel van de voortdurende strategie van UPS om te investeren in nieuwe technologieën en mogelijkheden om klanten te voorzien van de meest betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen.