Clicky


Tweede vrachtwagen in TCC-kleuren voor TCC-Modexpress en Edink Logistiek

Tweede vrachtwagen in TCC-kleuren voor TCC-Modexpress en Edink Logistiek
13-11-2023 16:57 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

PURMEREND - Op 6 november 2023 hebben TCC-Modexpress B.V. en Edink Logistiek B.V. gezamenlijk een mijlpaal bereikt door de ingebruikname van hun tweede vrachtwagen in de kenmerkende TCC-kleurstelling. Onder leiding van Henk Groenewegen, de directeur van TCC-Modexpress B.V., en Paul Postuma, de directeur van Edink Logistiek B.V., wordt deze toevoeging aan het wagenpark beschouwd als een symbolische stap naar verdere excellentie in de logistieke dienstverlening.

De Scania R450, met zijn opvallende TCC-kleuren, belichaamt niet alleen de samenwerking tussen TCC-Modexpress B.V. en Edink Logistiek B.V., maar benadrukt ook hun toewijding aan consistentie, herkenbaarheid en hoogwaardige service. Henk Groenewegen, de drijvende kracht achter TCC-Modexpress B.V., benadrukte het belang van deze mijlpaal: "Deze toevoeging aan ons wagenpark weerspiegelt onze voortdurende inspanningen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en een betrouwbare partner te zijn in transport en distributie."

Paul Postuma, directeur van Edink Logistiek B.V., voegde hieraan toe: "Deze samenwerking gaat verder dan alleen vrachtwagens. Het is een bewijs van onze gezamenlijke toewijding aan efficiënte en hoogwaardige logistiek, en we kijken ernaar uit om deze inspanningen voort te zetten."

Deze kleurrijke toevoeging aan het wagenpark is niet alleen een visueel statement, maar vertegenwoordigt ook de voortdurende groei van TCC-Modexpress B.V. en Edink Logistiek B.V. als toonaangevende spelers in de logistieke sector. De bedrijven bedanken hun klanten en partners voor de onschatbare steun op deze reis naar succes.