Clicky


Sam Jam Transport failliet verklaard

Sam Jam Transport failliet verklaard
15-11-2023 10:28 | Faillissementen | auteur Redactie

HOOGVLIET - [update 11:02 uur] Het in Hoogvliet gevestigde Sam Jam Transport BV is op dinsdag 14 november voor de rechtbank van Zuid-Holland failliet verklaard.

Waardoor het transportbedrijf in de problemen is gekomen is op dit moment niet bekend.

Sam Jam Transport werd opgericht in 2018 en maakte een snelle groei door. Eigenaar Salam (beter bekend als Sam) Molhim startte als eigen rijder, waarbij hij de focus legde op het vervoeren van tankcontainers. Daarbij heeft hij kunnen rekenen op de steun van zijn vrouw, zoon en dochters. De letters JAM in de bedrijfsnaam staan dan ook voor de drie kinderen Jamal (zoon), Aya (dochter) en Mira (dochter). Inmiddels is bijna het voltallige gezin werkzaam binnen het bedrijf. Zo is zijn vrouw administratief medewerker, zijn dochter (Aya) onderhoudt het contact met de klanten en zijn zoon verzorgt de rittenplanning voor alle voertuigen.

In 2020 bestond het bedrijf uit tien voertuigen. In 2021 verhuisde het transportbedrijf van Capelle aan den IJssel naar Hoogvliet.

Op dit moment is niet bekend of het bedrijf een doorstart zal maken. De curator, mr. J. de Vries, laat woensdagochtend weten dat hij donderdag een bespreking met de bestuurder van het bedrijf heeft. Daarna zal er meer bekend worden over de oorzaak en of het bedrijf een doorstart maakt.

F&S Transport BV

Eveneens voor de rechtbank van Zuid-Holland werd dinsdag 14 november F&S Transport BV failliet verklaard. Over dit transportbedrijf is niet veel bekend. Volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel werkt er bij het in 2016 opgerichtte bedrijf niemand meer.