Clicky


Tien nieuwe Krone trailers voor Kuipers Logistics

Tien nieuwe Krone trailers voor Kuipers Logistics
05-02-2024 15:58 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OLDENZAAL - Kuipers Logistics heeft afgelopen week tien nieuwe Krone Profi liner HP 400 trailers in gebruik genomen. De tien nieuwe trailers worden ingezet voor het transport naar Italië en maken deel uit van een vloot van 52 tautliners, twee deelbare containerchassis en 35 trucks.

De 3-assige Krone trailers zijn voorzien van Edscha schuifdaken, waardoor het laden en lossen ook van bovenaf mogelijk is. Ze zijn geschikt voor intermodaal transport en daarnaast zijn de trailers uitgerust met Krone Telematics waardoor op ieder gewenst moment de positie en technische staat van het voertuig is na te gaan. Uiteraard zijn de trailers voorzien van een Code XL lading certificaat en antidiefstal zeil.

Kuipers Logistics heeft wederom gekozen voor Krone vanwege de uitstekende kwaliteit van hun trailers en de goede reputatie van het merk in de transportsector. Daarnaast bieden Krone trailers veel flexibiliteit en zijn ze geschikt voor verschillende soorten vervoer.

De nieuwe trailers bevallen het bedrijf en haar chauffeurs in elk geval al goed. Compleet volgens verwachting, aangezien het bedrijf vorig jaar ook al tien Krone trailers in ontvangst heeft genomen. Eén van de chauffeurs merkt op: "Het zeil is licht en je kan het nu bewegen met één vinger."

Kuipers Logistics kijkt er naar uit om deze trailers nog een lange tijd te gebruiken. Ze zijn perfect om op topkwaliteit te blijven leveren aan de klanten en hun behoeften te vervullen.