Clicky


Dertig nieuwe Krone trailers voor Sluyter Logistics

Dertig nieuwe Krone trailers voor Sluyter Logistics
26-02-2024 13:29 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ROTTERDAM - Sluyter Logistics, een toonaangevend logistiek bedrijf met vestigingen in Assen, Bergschenhoek, Deventer, Tilburg, Schiphol en Moerdijk, heeft vandaag aangekondigd dat ze diverse type Krone Trailers in ontvangst hebben genomen. Deze nieuwe trailers zullen de logistieke capaciteit van het bedrijf verder vergroten en hen in staat stellen om efficiënter aan de groeiende vraag naar transportdiensten te voldoen.

Sluyter Logistics staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige logistieke oplossingen. Met bijna 100 jaar ervaring in de branche hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn ze een vertrouwde partner voor zowel nationale als internationale klanten.

De nieuwe Krone Trailers zijn van verschillende typen en zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van Sluyter Logistics. Deze trailers zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en innovatieve functies die zorgen voor maximale efficiëntie en veiligheid tijdens het transportproces.

"Met de toevoeging van deze serie Krone Trailers aan ons wagenpark kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn", aldus Sjouke Vogelzang van Sluyter Logistics. "Deze trailers bieden ons de mogelijkheid om flexibeler te reageren op de behoeften van onze klanten en om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten verder te verbeteren."

Sluyter Logistics blijft investeren in moderne en duurzame transportmiddelen om tegemoet te komen aan de steeds veranderende eisen van de logistieke sector. Door te blijven innoveren en te investeren in geavanceerde technologieën, streeft het bedrijf ernaar om een vooraanstaande rol te spelen in de logistieke markt en de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.