Clicky


DFDS Seaways wint World Travel Award 'Europe's Leading Ferry Operator'

DFDS Seaways wint World Travel Award 'Europe's Leading Ferry Operator'
02-09-2013 14:43 | Algemeen | auteur De Redactie

DFDS Seaways kwam tijdens de twintigste editie van de World Travel Awards, op 31 augustus in Antalya, als winnaar uit de bus. In de categorie ‘Europe’s Leading Ferry Operator’ wint DFDS Seaways het van andere bekende ferrymaatschappijen en dat voor de zevende keer op rij.

Bij het toekennen van de awards zijn honderdduizenden reisprofessionals en consumenten betrokken. Vandaar dat de World Travel Awards ook wel de Oscars van de reisindustrie worden genoemd. DFDS Seaways gaat hiermee haar concurrenten Brittany Ferries, Color Line en P&O Ferries voorbij.

DFDS Seaways heeft de prestigieuze prijs te danken aan de on board kwaliteit van de restaurants, bars, live entertainment, kid’s club en de uitstekende klantenservice. Daarbij komt dat de Deense ferrymaatschappij een uitgebreid routenetwerk aanbiedt: Dover-Duinkerken, Dover-Calais, Newhaven-Dieppe, Portsmouth-Le Havre, Newcastle-IJmuiden en Harwich-Esbjerg.

“De passagiersferry markt is bijzonder competitief en wij streven ernaar onze gasten een buitengewone service te bieden, op elke afvaart. Uiteraard zijn we zeer trots dat we voor de zevende keer de erkenning genieten van de World Travel Awards, voor de hoge eisen die we onszelf opleggen, voor de inspanningen en de toewijding van onze werknemers”aldus Teun Wim, Directeur Passagiers DFDS Seaways Benelux. “Wij zullen blijven investeren in onze vloot en diensten zodat de passagiers vanaf het moment dat ze aan boord stappen direct van het vakantiegevoel kunnen genieten”.