Clicky


Ongeluk bij Enschede door gladheid

Ongeluk bij Enschede door gladheid
20-12-2011 10:20 | Ongevallen | auteur de redactie
ENSCHEDE - Dinsdag omstreeks 05.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Haaksbergerstraat (N18) tussen de Helmerweg en de Usselerveenweg. Als gevolg van deze aanrijding is de Haaksbergerstraat enige tijd afgesloten geweest meldt de politie.

De aanrijding gebeurde tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de personenauto, een 30-jarige Enschedeër, zou meerdere auto’s hebben ingehaald. Toen de vrachtwagen uit tegengestelde richting aan kwam rijden, had dit een aanrijding tot gevolg. Mogelijk speelde hierbij ook gladheid ook een rol.

De auto van de 30-jarige man kwam in de rechts naastgelegen sloot tot stilstand. De man is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenbestuurder, een 38-jarige Pool, kwam met de schrik vrij.

De vrachtwagen had een licht ontvlambare lading, maar deze is geheel in tact gebleven en er is geen gevaar geweest voor omwonenden. De oplegger met lading is weggesleept. De N18 is in beide richtingen afgesloten geweest tot circa 09.00 uur.