Clicky


Marcel de Waal nieuwe directeur van Mondial Movers

Marcel de Waal nieuwe directeur van Mondial Movers
22-02-2019 13:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ALBLASSERDAM - Marcel de Waal is door de aandeelhouders benoemd tot algemeen directeur van Mondial Movers BV te Alblasserdam. Hij is de opvolger van Tom Stuij (1953) die de afgelopen twintig jaar deze functie heeft vervuld.

In het kader van de naderende pensionering van Tom Stuij hebben de aandeelhouders Marcel de Waal gekozen als zijn opvolger.

Marcel de Waal (1961) is sinds 2002 in dienst bij Mondial Movers in de functie van commercieel directeur.

Om de overgang soepel te laten verlopen zal Tom Stuij, tot aan zijn afscheid in 2020, optreden als adviseur van de Raad van Commissarissen. Marcel de Waal zal met onmiddellijke ingang de dagelijkse leiding van het verhuisbedrijf overnemen.

Mondial Movers is, met ruim 20 vestigingen in Nederland, het toonaangevende verhuisbedrijf van Nederland. Op het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam zijn bijna 20 medewerkers actief, terwijl op de vestigingen meer dan 400 verhuizers de dagelijkse operationele taken uitvoeren.

Mondial Movers staat bekend als een duurzaam en innovatief bedrijf. Het is niet de bedoeling van de aandeelhouders dat de koers van de succesvolle onderneming gewijzigd wordt.