Clicky


Ongeval A58 ter hoogte van Arnemuiden

Ongeval A58 ter hoogte van Arnemuiden
06-01-2012 15:09 | Ongevallen | auteur de redactie
ARNEMUIDEN - Vrijdagmorgen rond 06.25 uur vond op de A58 (rijbaan Zeeland uit) ter hoogte van Arnemuiden een ongeval plaats. Een 30-jarige Vlissingse automobilist raakte door onbekende oorzaak in een slip en belandde via de vangrail midden op de weg meldt de politie. Hij schampte daarbij ook nog een vrachtwagen. De man raakte niet gewond.

De vrachtwagenchauffeur en een collega-chauffeur, die achter hem reed, hebben de automobilist uit zijn auto geholpen en middels pylonen en de zwaailichten van hun vrachtwagens de weggebruikers gewaarschuwd dat er een personenauto midden op de weg stond.

Een paar minuten ging dit goed tot een 25-jarige automobilist uit Arnemuiden dit te laat opmerkte en bovenop de stilstaande personenauto botste. De man raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

Door het ongeval was een file tussen Nieuw- en Sint Joosland en Arnemuiden ontstaan. Een automobiliste had deze file niet in de gaten en botste op de laatste auto. Hierbij raakten drie auto's beschadigd.
De personen hadden geen medische zorg nodig.