Clicky


Onwaarschijnlijk: Oostenrijkse trucker veroorzaakt vier ongevallen binnen een uur

Onwaarschijnlijk: Oostenrijkse trucker veroorzaakt vier ongevallen binnen een uur
21-02-2012 10:44 | Buitenland | auteur de redactie
KRAGUJEVAC - Een Oostenrijkse vrachtwagenchauffeur heeft in de Servische stad Kragujevac een knap staaltje roekeloos rijgedrag aan de dag gelegd. Binnen een uur wist de 50-jarige Christian P. maar liefst vier ongevallen te veroorzaken. De politie meldt dat de vrachtwagenchauffeur en drie anderen lichtgewond raakten.

Volgens de eerste onderzoeken zouden alle ongevallen niet bewust veroorzaakt zijn maar een gevolg zijn van dikke pech. Het eerste ongeval vond plaats bij een autobedrijf. Daar had de vrachtwagenchauffeur goederen geladen voor een Servische autoproducent. Daar ramde de chauffeur met zijn vrachtwagen twee auto's van het merk Fiat.

Het tweede ongeval vond plaats nabij een sporthal. Bij het achteruitrijden reed de chauffeur tegen een Chevrolet. Bij het wegrijden reed de vrachtwagenchauffeur tegen nog eens twee auto's aan. In een VW Polo raakten twee mensen gewond.

De ongevalserie eindigde met een crash op een groentenmarkt waar de chauffeur een voor hem rijdende auto raakte en de auto tegen een hek duwde. Ook hier raakte de bestuurder van de auto lichtgewond.