Clicky


Broekman Logistics rondt integratie van de VLS-Group af

Broekman Logistics rondt integratie van de VLS-Group af
02-04-2019 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Broekman Logistics kondigt een grote mijlpaal aan met betrekking tot het integratie proces van de voormalige VLS-Group entiteiten. Vanaf vandaag, 2 april 2019, zullen de vestiging in Pernis (NL) en de vijf locaties in Antwerpen (BE) opereren onder de vlag van Broekman Logistics.

“Wij zijn verheugd om onze diensten nu te kunnen aanbieden onder het merk Broekman Logistics”, aldus Anton van Dongen, Director Operations Broekman Logistics Pernis & Antwerpen, “Deze naamswijziging zal transparantie bieden richten al onze stakeholders en een teken zijn van een de best mogelijk service voor al onze partners en klanten wereldwijd, natuurlijk immer met onze Personal Touch.”

Vanaf vandaag zullen de Value-Added Logistics activiteiten, waaronder het afvullen van verpakte chemicaliën, evenals de specialistische warehouses in Pernis en Antwerpen actief zijn onder de namen Broekman Logistics Pernis en Broekman Logistics Belgium Antwerp NV. Met 500,000 m2 overdekte opslag, waarvan nagenoeg 50 procent toegespitst voor ADR/gevaarlijke goederen opslag, is Broekman Logistics de erkende marktleider in opslag van verpakte chemicaliën in de Benelux.

"Met deze activiteiten in Antwerpen, en onze onlangs geopende nieuwbouw in Venlo en de Rotterdam Maasvlakte, kunnen we onze klanten in de chemie volledig ontzorgen vanaf de drie belangrijkste logistieke hotspots in Europa: de Haven van Antwerpen, de Haven van Rotterdam en in Limburg”, aldus Willem Jan van Amersfoort, Managing Director Warehousing & Distribution.

"Daarnaast kunnen we onze huidige en toekomstige klanten nu nieuwe, aanvullende logistieke activiteiten met toegevoegde waarde aanbieden, zoals afvullen, afzakken en afdrummen”, vervolgt Van Amersfoort.

Alleen de juridische- en handelsnamen, evenals de mail adressen van betrokken medewerkers, zullen wijzigen. De overige gegevens, zoals IBAN, BTW en KvK nummer zullen hetzelfde blijven.

Van Dongen besluit, “We zijn erg content dat wij onze klanten nu een complete oplossing voor hun complexe logistieke keten kunnen bieden die expeditie en opslag diensten combineren. En dat alles met een global reach, op maat gemaakt naar de wensen van onze klant."