Clicky


Door Lindsay Lohan aangereden vrachtwagenchauffeur wil geld zien

Door Lindsay Lohan aangereden vrachtwagenchauffeur wil geld zien
11-06-2012 16:56 | Buitenland | auteur de redactie
(Novum) - De vrachtwagenchauffeur die door Lindsay Lohan is aangereden heeft een advocaat in de arm genomen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ wil de trucker geld zien van de actrice.

Lohan raakte vrijdag betrokken bij een ongeluk in de buurt van Los Angeles, toen ze op weg was naar de set van haar tv-film Liz & Dick. De 25-jarige actrice, die met haar gehuurde Porsche op een vrachtwagen knalde, beweerde in eerste instantie dat ze werd afgesneden. Later verklaarde ze dat de remmen van haar auto het niet deden.

De vrachtwagenchauffeur liet eerder weten dat hij niet gewond was na de crash, maar vertelde maandag aan TMZ dat hij toch verwondingen heeft opgelopen bij het ongeluk. De man wil, op aanraden van zijn advocaat, niets loslaten over de aard van die verwondingen. Lohan liet zich na het ongeval onderzoeken in het ziekenhuis, maar kwam weg met enkel een paar schrammen en blauwe plekken.

De chauffeur zegt dat hem door 'Lindsay's mensen' direct na het ongeluk geld werd aangeboden om de schade te betalen. Hij belde echter de politie, die besloot een onderzoek uit te voeren. Ook werd volgens de trucker een 'mysterieuze roze tas' uit de auto gehaald, waarop Lohans assistent hem vroeg niets over deze tas te zeggen tegen de media.