Clicky


Piet Bakker geeft leiding Bakker Logistiek over aan nieuw directieteam

Piet Bakker geeft leiding Bakker Logistiek over aan nieuw directieteam
19-06-2019 09:20 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZEEWOLDE - Bakker Logistiek bouwt al meer dan 100 jaar aan de successen van vandaag en benut de kansen van de toekomst. Aangezien de familie Bakker deze aanpak ook in de toekomst succesvol wil voortzetten en uitbouwen zal de leiding van Bakker Logistiek worden overgenomen door een team bestaande uit een Algemeen Directeur (CEO), Financieel & IT Directeur (CFO) en een Commercieel & Operationeel Directeur (COO).

Bakker Logistiek bouwt verder op vele fronten zoals Strategie, Besturing en Structuur. Deze ontwikkelingen vinden plaats in nauwe samenwerking met haar klanten. Onder leiding van het nieuwe directie team gaat er gewerkt worden aan een stevig fundament voor het continueren van de successen van vandaag en de ontwikkelingen van de toekomst.

Met ingang van 1 juli 2019 zal Toon Verhoeven de rol van CEO op zich nemen. Toon heeft een langjarige ervaring in de voedingsindustrie in verschillende rollen en bij verschillende bedrijven. De laatste 15 jaar was hij actief als Supply Chain directeur.

Eveneens per 1 juli 2019 zal als CFO starten Clemens Groot Koerkamp. Clemens is een nationaal en internationaal ervaren Finance Directeur.
De positie van COO Bakker Logistiek is reeds met ingang van 1 januari 2019 vervuld door Erik Ros.

Piet Bakker, eigenaar van de Bakker Groep, blijft betrokken bij het bedrijf en zal zich richten op zijn rol als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

"We zijn vol vertrouwen dat met deze benoemingen nieuwe bouwstenen kunnen worden gelegd voor de toekomst van Bakker Logistiek en we kijken uit naar een succesvolle en goede samenwerking met onze klanten!", aldus Piet Bakker.