Clicky


Nieuw fundament onder GEJE Truck Hydraulics

Nieuw fundament onder GEJE Truck Hydraulics
15-07-2019 16:53 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HEERENVEEN - Afgelopen vrijdag 12 juli was er sprake van een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf GEJE Truck Hydraulics BV. Op die dag werd namelijk het startsignaal gegeven voor het nieuw te bouwen pand in Joure (Frl.).

GEJE Truck Hydraulics, dé specialist op het gebied van truck hydrauliek, is voor truckdealers en carrosseriebouwers een snelle en betrouwbare groothandel met kennis van zaken. Het bedrijf levert sets en onderdelen voor de hydraulische aandrijving van laad- en lossystemen voor vrachtauto’s.

Al meerdere jaren huisvest GEJE Truck Hydraulics zich in het huidige pand in Heerenveen. Door de groei van het bedrijf werd dat onderkomen te klein. Daarom werd besloten om een nieuw pand te realiseren op bedrijventerrein Woudfennen III in Joure, aan de snelweg A7.

Onder het toeziend oog van onder andere alle medewerkers van GEJE Truck Hydraulics en familie, hield eigenaar Gert-Jan Zuidema zijn welkomstwoord tegen de gasten. Hierbij benadrukte hij nogmaals dat hij blij was om in het bijzijn van zijn gezin deze opening te kunnen vieren.

Na het welkomstwoord werd officieel de eerste paal in de grond geslagen. Ook hierin speelde het gezin van Zuidema een grote rol, want zijn drie kinderen hadden het slaan van de eerste paal op zich genomen. Halverwege werd het heien overgenomen door één van de eerste klanten van GEJE Truck Hydraulics, de heer Sipke Visser van Rinsma Scania uit Berlikum.

Zuidema daarover: “Als klant van het eerste uur heeft Sipke Visser meegeholpen om het fundament onder GEJE Truck Hydraulics te leggen in de begindagen van ons bedrijf. Ik ben blij dat hij met deze eerste paal letterlijk het begin heeft gecreëerd voor het nieuwe fundament waarop we verder kunnen bouwen.”