Clicky


Nieuwe lescombinatie voor Verkeersschool Brinkman & Arend Reym

Nieuwe lescombinatie voor Verkeersschool Brinkman & Arend Reym
14-10-2019 16:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HAARLEM - Recent mocht Truckland IJmond in samenwerking met Wezenberg Trailers een complete lescombinatie afleveren aan Verkeersschool Brinkman & Arend Reym in Haarlem.

De Krone Dry Liner is door de monteurs van Wezenberg aangepast voor het gebruik als les oplegger. Zo is er Wabco Smartboard geinstalleerd en is de oplegger gekeurd als LZV oplegger. Hierdoor zal het in de toekomst ook mogelijk zijn om de oplegger als LZV lesvoertuig te gaan gebruiken icm een dolly.

Er is extra werkverlichting aangebracht rondom de oplegger, waardoor er ook in het donker goed les gegeven kan worden. De verplichte lading voor gebruik als lesvoertuig is ook vast in de oplegger geinstalleerd.

Rijschool Brinkman & Arend Reym is al tientallen jaren een begrip in Haarlem en omgeving. Brinkman startte bescheiden in 1987, maar groeide dankzij constante kwaliteit en tevreden klanten snel uit tot een bekende en breed georiënteerde verkeersschool.

Inmiddels is ook de volgende generatie Brinkman werkzaam in het bedrijf en kun je dus spreken van een echt familiebedrijf.

Enige jaren geleden is rijschool Brinkman samengegaan met Arend Reym, een verkeersschool die al 70 jaar actief is in de regio en gespecialiseerd is in vakgerichte rijopleidingen.

De fusie stelt rijschool Brinkman & Arend Reym in staat een zeer compleet aanbod aan rijlessen en opleidingen aan te bieden in Haarlem en de wijde omgeving.