Clicky


De Lordd Transport overgenomen door De Winter Logistics

De Lordd Transport overgenomen door De Winter Logistics
28-10-2019 11:02 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HONSELERSDIJK - De Winter Logistics uit Honselersdijk neemt per 1 november 2019 De Lordd Transport uit Moerkapelle over. Dat is de uitkomst van intensieve gesprekken tussen beide partijen. Alle activiteiten van het bedrijf worden per 1 november voortgezet onder de vlag van De Winter Logistics.

Voor beide bedrijven is de core business het verrichten van logistieke diensten voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten. Daarnaast opereren zij beiden al in dezelfde regio, waardoor de bedrijven goed op elkaar aansluiten.

Eric de Winter en Arnoud de Vries, directie De Winter Logistics: “Door onze krachten te bundelen, kunnen we de klanten in regio Waddinxveen, Moerkapelle, Boskoop en Bleiswijk nog beter van dienst zijn. Want daar gaat het om: een optimale dienstverlening. We werken in een dynamische markt van korte doorlooptijden en steeds meer directe handel. Dat vraagt een specifieke manier van werken, waarbij zichtbaarheid in de regio, snelheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn.”

Huidig eigenaar van De Lordd Transport, Bert van Reeuwijk, sluit zich daarbij aan: “Volume is hedendaags van groot belang. Door de overname breidt De Winter Logistics haar mogelijkheden uit in deze regio, waardoor de dienstverlening voor onze klanten verbeterd. Een win-win situatie. De Lordd en De Winter Logistics werken al meerdere jaren samen. Ik draag het bedrijf dan ook met een gerust hart over. De service en kwaliteit waar wij als De Lordd Transport voor staan zal gewaarborgd blijven.”