Clicky


Eerste twee van vier gestuurde PIEK multitemp polyester Krone opleggers afgeleverd aan Lelieveld Transporten

Eerste twee van vier gestuurde PIEK multitemp polyester Krone opleggers afgeleverd aan Lelieveld Transporten
19-01-2020 10:05 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HAZERSWOUDE - Recent leverde Wezenberg Trailers de eerste twee uit een serie van vier gestuurde PIEK multitemp polyester Krone opleggers af aan Lelieveld Transporten in Hazerswoude.

De opleggers zijn volledig aangepast aan de wensen van de klant en volledig geschikt gemaakt voor de bevoorrading van winkels. Zo zijn er RVS spatborden geplaatst en is er Gullimex temperatuurregistratie geïnstalleerd.

De opleggers zijn voorzien van een Thermoking SLXi-Spectrum Whisper Pro 2-50 koelmachine en volledig uitgevoerd als PIEK oplegger.

Lelieveld Transporten is een echt familiebedrijf. Al sinds Lon Lelieveld in 1980 met het bedrijf begon, vormen verantwoordelijkheid en betrokkenheid de rode draad in de ontwikkeling van Lelieveld Transporten. Zowel intern als naar onze klanten toe.

Die instelling zorgt tot op de dag van vandaag voor groei en continuïteit. De huidige eigenaren Maurice en Vincent, de zonen van Lon, zetten deze koers voort. Samen met Eva Lelieveld, de vrouw van Maurice, vormen zij het managementteam.