Clicky


Nieuwboer Internationaal transport neemt Jebezo Logistics over

Nieuwboer Internationaal transport neemt Jebezo Logistics over
27-01-2020 09:02 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZWARTSLUIS - Per 1 januari 2020 heeft Nieuwboer Internationaal Transport de activiteiten van Jebezo Logistics overgenomen. Dat meldt Nieuwboer Internationaal Transport maandag 27 januari.

"Eind 2019 zijn we er in geslaagd om tot een overeenkomst te komen met de firma Verhoek, de eigenaar van Jebezo Logistics. Nieuwboer was op zoek naar een stukje schaalvergroting, hierin paste de activiteiten van Jebezo Logistics prima", aldus Nieuwboer Transport.

Jebezo Logistics is actief in het tank- en bulkvervoer binnen Europa. Het personeel, de klanten en het materiaal behoren tot de overname. Dit heeft ervoor gezorgd dat de dienstverlening aan de klanten zonder onderbreking heeft door kunnen gaan.

De naam Jebezo Locistics zal uiteindelijk verdwijnen en het bedrijf zal dan door gaan onder de naam Nieuwboer Internationaal transport.

Nieuwboer Internationaal transport groeit door deze overname naar een grootte van 35 eenheden en 40 werknemers. De kernactiviteiten bestaan vanaf nu uit stukgoed vervoer in Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Benelux en tank- en bulkvervoer binnen Europa.