Clicky


Rick van Os start als CFO bij Van den Bosch

Rick van Os start als CFO bij Van den Bosch
28-02-2020 13:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ERP - Rick van Os start als Chief Financial Officer (CFO) bij logistiek dienstverlener Van den Bosch Transporten. Met ingang van 1 maart 2020 vormt hij samen met CEO Rico Daandels de directie van de organisatie.

Van Os (44) werkte tot voor kort als CFO bij Hero Group en brengt veel kennis op het gebied van financiële processen, business control, IT en supply chain management met zich mee. In de rol van CFO bij Van den Bosch Transporten wordt hij samen met CEO Rico Daandels verantwoordelijk voor de strategie- en beleidsontwikkeling, evenals de dagelijkse aansturing van de organisatie. Daarbij richt Van Os zich met name op het verbeteren en beheersen van de interne businessprocessen.

Nieuwe uitdaging

Van Os werkte de afgelopen 14 jaar bij Hero Group, waarvan de laatste 5 jaar als CFO. In de rol van CFO bij Van den Bosch Transporten heeft hij de nieuwe uitdaging gevonden waar hij naar op zoek was. 

“Een brede rol in een ondernemende organisatie is precies wat ik zocht”, aldus Van Os.

“Komend van een familiebedrijf, had ik al snel het gevoel dat ik hier zou passen. Net als Van den Bosch ben ik ambitieus. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk ernaar uit samen mooie successen te boeken.”