Clicky


Dode en zwaargewonde bij steekpartij in Mûnein

Dode en zwaargewonde bij steekpartij in Mûnein
06-06-2020 20:24 | Misdaad | auteur Redactie

MÛNEIN - [update zo. 10:13 uur] Zaterdagavond 6 juni rond 19:00 uur zijn in een woning aan de Mounewei twee mannen neergestoken. Een 43-jarige man uit Almere overleefde het steekincident niet, een 38-jarige man uit de gemeente Tytsjerksteradiel is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een 27-jarige man uit diezelfde gemeente is aangehouden als verdachte in dit onderzoek.

Zaterdagavond rond 19:00 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er twee mensen zouden zijn neergestoken in een woning aan de Mounewei in Mûnein. De hulpdiensten kwamen direct in grote getale ter plaatse. Maar voor een 43-jarige man uit Almere mocht hulp niet meer baten, hij is overleden aan zijn verwondingen.

Een 38-jarige man uit de gemeente Tytsjerksteradiel is zwaargewond geraakt bij het incident. Hij is, onder begeleiding van een arts van het mobiel medisch team, naar het ziekenhuis gebracht.   

De politie kon bij aankomst direct een 27-jarige man uit de gemeeente Tytsjerksteradiel als verdachte aanhouden.

De recherche doet onderzoek naar de precieze toedracht van dit incident. Zo is er op zaterdagavond een uitgebreid buurtonderzoek gedaan, heeft het team forensische opsporing de woning en de omgeving onderzocht en hoort de recherche getuigen en de verdachte.