Clicky


Nooteboom Trading Zeewolde levert speciale boottrailer aan Van de Wetering

Nooteboom Trading Zeewolde levert speciale boottrailer aan Van de Wetering
18-06-2020 11:41 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZEEWOLDE - Onlangs leverde Nooteboom Trading uit Zeewolde een speciale boottrailer af bij Transportbedrijf Van de Wetering uit Loosdrecht. Van de Wetering huurt al jarenlang probleemloos trailers via het trailer verhuurbedrijf van Nooteboom Trading en is daarover zeer te spreken.

"De gevarieerde verhuurvloot jonge rentals van Nooteboom Rental vormt een geweldig mooie aanvulling op ons eigen wagenpark van 55 trailers", aldus het bedrijf.

Flexibel inzetbaar en storingsvrij. De prettige samenwerking tussen de twee bedrijven resulteerde in een mooie opdracht voor Nooteboom Trading: de bouw van een speciale boottrailer. De trailer werd ontworpen en gebouwd door fabrikant Nooteboom in Wijchen en door Nooteboom Trading Zeewolde voorzien van alle benodigde transportvergunningen.

Specificaties van de dieplader: een Euro-47-02 (P) met twee gestuurde pendelaslijnen van het merk SAF, bandenmaat 285/70 R 19.5, laadvloerhoogte 495 mm. De laadvloer van 8,75 meter is dubbel uitschuifbaar tot een lengte van 20 meter. Er is zelfs een deling in de vloer aangebracht zodat deze met behulp van extra verlengbalken nog eens verlengd kan worden tot wel 29 meter.

De vloer heeft een breedte van 2,84 meter en is in de breedte uitschuifbaar tot 3,94 meter. Door deze afmetingen kunnen vrijwel alle boottypes vervoerd worden. Daarnaast is de trailer ook geschikt voor het vervoer van ketels van diverse diameters.

Tot slot beschikt deze alleskunner over een afneembare zwanenhals, zodat er ook graafmachines op geladen kunnen worden. Het voertuig is standaard volledig geschoopeerd. De zwanenhals en het assenstel zijn in hoogte verstelbaar.

Dankzij de variabele hoogte van de laadvloer kan de trailer zowel moeilijke passages als viaducten en obstakels op de weg ontwijken.