Clicky


Van den Bosch verkrijgt keurmerk World-class Workplace

Van den Bosch verkrijgt keurmerk World-class Workplace
19-01-2021 10:40 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ERP - Logistiek dienstverlener Van den Bosch heeft het keurmerk World-class Workplace ontvangen. Dit onafhankelijke keurmerk wordt jaarlijks toegekend door onderzoeksbureau Effectory voor goed werkgeverschap. Onlangs voerde Effectory een onderzoek uit onder de medewerkers van alle vestigingen van Van den Bosch. Op basis van deze resultaten scoort Van den Bosch bovengemiddeld ten opzichte van andere onderzochte organisaties die wereldwijd actief zijn.

Michiel van Kessel, Director Staff Services, is als verantwoordelijke voor Human Resources bijzonder trots op dit resultaat. "We zijn enorm verheugd met dit keurmerk, omdat het alleen kan worden verkregen op basis van de beoordeling door onze eigen medewerkers. We hebben met de in 2020 gekozen groeistrategie en marktpositionering een duidelijke richting bepaald. Dat maakt onze medewerkers trots om bij Van den Bosch te werken en zorgt voor een zeer hoge betrokkenheid bij onze organisatie. Ook de initiatieven ten aanzien van het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en de interne communicatie worden bijzonder gewaardeerd."

Uitdagende en inspirerende werkomgeving

Van den Bosch wil als logistiek dienstverlener altijd vooroplopen. Medewerkers vormen daarbij de drijfveer voor groei en innovatie. Niet alleen de ontwikkeling van het bedrijf speelt een rol, ook persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Met ruim 600 gedreven medewerkers, 10 vestigingen en activiteiten over de hele wereld zet Van den Bosch zich iedere dag in om een uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden.

Van Kessel: "Op die manier stimuleren we onze medewerkers het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Er wordt dan ook grote waarde gehecht aan de feedback van onze medewerkers. Om die reden zijn we erg blij met de grote respons op het onderzoek."

World-class Workplace

World-class Workplace, in Nederland voorheen bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd door Effectory en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.