Clicky


Nijhof-Wassink neemt Belgische Sven Daems Transport over

Nijhof-Wassink neemt Belgische Sven Daems Transport over
04-06-2021 14:05 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

RIJSSEN - Met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2021, heeft Nijhof-Wassink België de transport activiteiten overgenomen van Sven Daems Transport uit het Belgische Retie. Het wagenpark en de ervaren Belgische chauffeurs komen per die datum over naar Nijhof-Wassink België.

"Deze overname past in de strategie van Nijhof-Wassink om samen met haar strategische partner DVM Trans te groeien in de mengvoederindustrie in België en de omringende landen. Het is een mooie uitbreiding op ons inmiddels sterk afleveringsnetwerk binnen de Benelux en Frankrijk. De samenwerking met DVM Trans in combinatie met deze laatste uitbreiding van onze activiteiten is voor ons allen een zeer mooie nieuwe stap om onze met name Belgische klanten nog meer flexibiliteit, service en efficiency te kunnen bieden. Als regisseur voor bulk- en stukgoedtransporten willen wij onze klanten zo verder ontzorgen", aldus Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics van Nijhof-Wassink.

De Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink verzorgt dagelijks met ruim 350 combinaties het bulktransport van de droge grondstoffen en additieven voor de productie van veevoeders, zoals proteïnen, melkpoeder, weipoeder en vitamines. Tevens distribueren ze losgestorte diervoederproducten, kunstmest en zakgoed van de fabrikant naar de boer.