Clicky


Leverink Transport gaat uitbreiden in Hellendoorn

Leverink Transport gaat uitbreiden in Hellendoorn
17-06-2021 12:27 | Transport | auteur Redactie

HELLENDOORN - Johan en Marc Leverink hebben samen met burgemeester Anneke Raven dinsdag 15 juni het glas geheven op de verkoop van een kleine 1,7 hectare bedrijventerrein door de gemeente Hellendoorn aan Leverink Transport op het nieuwe deel van bedrijvenpark 't Lochter.

Dinsdag ondertekenden directeur Johan Leverink van Leverink Transport B.V. samen met burgemeester Anneke Raven de overeenkomst. Die ondertekening vond op locatie plaats, midden op bedrijventerein 't Lochter coronaproof in de buitenlucht.

Johan Leverink en zonen Marc en Niek gaan met het Rijssense familiebedrijf op de locatie in Nijverdal hallen met kantoorruimte bouwen. De uitbreiding is nodig omdat de Rijssense locatie geen extra ruimte meer biedt en die ruimte absoluut noodzakelijk is voor de verdere ontwikkeling van de inmiddels ruim 80-jarige onderneming.

Bovendien kan een aantal Nijverdalse klanten nu nog beter bediend worden. Niet alleen door transport maar vooral ook door de warehousingcapaciteit die in Nijverdal wordt gerealiseerd.