Clicky


Vrachtwagen verliest container op knooppunt Valburg

Vrachtwagen verliest container op knooppunt Valburg
07-03-2012 23:00 | Ongevallen | auteur de redactie
Een groot deel van woensdagmiddag en avond zijn op het knooppunt Valburg in het oosten van het land de verbindingswegen tussen de A15 en de A50 afgesloten geweest. Een vrachtwagen verloor in de bocht op het knooppunt een container. De nasleep van het ongeval heeft tot ongeveer 20:30 uur geduurd.

Rond 17:00 uur verloor op het knooppunt Valburg, op de A15 richting Nijmegen, een vrachtwagen een container waardoor de verbindingsweg naar de A50 richting Arnhem afgesloten werd. Iets later ging ook op de A50 richting Oss de verbindingsweg naar de A15 richting Nijmegen dicht, meldt de Verkeersinformatiedienst.

Weggebruikers op de A50 richting Oss hadden het meeste last van het ongeluk. Op de A50 kwam het verkeer maar liefst over 9 kilometer vast te staan. De vertragingstijd was op dat moment ongeveer 45 minuten.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Om de oorzaak te achten halen was een ongevalsanalyse nodig wat met het opruimen van het vierkante gevaarte de nodige tijd in beslag nam.