Clicky


A67 twee weekenden richting Eindhoven afgesloten

A67 twee weekenden richting Eindhoven afgesloten
16-03-2012 10:23 | Wegwerkzaamheden | auteur de redactie
EINDHOVEN - Van vrijdag 23 tot maandag 26 maart en van 30 maart tot 2 april voert Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit aan de A67 tussen Venlo en Eindhoven. Het eerste weekend is de A67 in de richting van Eindhoven afgesloten tussen Helden en Geldrop. Het weekend daarop is de A67, eveneens in de richting van Eindhoven, afgesloten tussen Someren en het knooppunt Leenderheide.

Verder heeft het verkeer tussen het knooppunt Zaarderheiken en afrit Sevenum slechts 1 rijstrook ter beschikking. Ook daar zullen asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden. Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met lange omleidingroutes, extra drukte en uiteraard een langere reistijd, meldt de Verkeersinformatiedienst.

Ook zullen er tijdens de werkzaamheden diverse toe- en afritten worden afgesloten. Het verkeer dat vanaf de A76 en de A73 richting Eindhoven wil, kan vanaf het knooppunt Zaarderheiken omrijden over de A73 richting Maastricht om bij de afrit Maasbracht (22) via de N276 bij de toerit Sint-Joost (44), de A2 richting Eindhoven weer op te draaien.

Verkeer dat richting Eindhoven wil, kan ook omrijden vanaf het knooppunt Zaarderheiken. Eerst over de A73 richting Maastricht, neem dan op het knooppunt Het Vonderen de A2 richting Maastricht om vervolgens op het knooppunt Kerensheide te kiezen voor de A76 richting Antwerpen.

Het verkeer dat vanaf de A67 en de A73 richting Rotterdam of Utrecht wil, wordt geadviseerd om vanaf het knooppunt Zaarderheiken over de A73 richting Nijmegen te rijden. Daarna kunt u via de A50 en de A15 richting Rotterdam en Utrecht rijden. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.