Clicky


Aangehouden man uit Zwijndrecht mogelijk betrokken bij dode in auto Dordrecht

Aangehouden man uit Zwijndrecht mogelijk betrokken bij dode in auto Dordrecht
03-08-2021 13:48 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - De 25-jarige man die afgelopen donderdag in zijn woning in Zwijndrecht is aangehouden wordt verdacht van een levensdelict. De verdachte is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft beslist dat de man 14 dagen langer blijft vastzitten, meldt het Openbaar Ministerie.

Op donderdag 29 juli 2021 is de politie afgegaan op een melding van een vechtpartij op een galerij in Zwijndrecht. Daarbij is de 25-jarige man aangehouden. De verdachte verklaarde ter plekke aan agenten dat hij een levensdelict had gepleegd. Dat was aanleiding voor de politie om direct een groot onderzoek te starten. In een woning aan de galerij werden bloedsporen en een voorwerp dat mogelijk bij het delict betrokken zou zijn aangetroffen. De politie trof geen slachtoffer aan.

Aan de hand van getuigen, camerabeelden en verklaringen van verdachte werd gistermiddag een auto aangetroffen in de Aalbersestraat in Dordrecht. De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen en heeft uitgebreid onderzoek verricht aan het voertuig en sporen veilig gesteld. In de auto werden koffers met een stoffelijk overschot aangetroffen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een 29-jarige man uit Zwijndrecht, de persoon was eerder als vermist opgegeven.

Het onderzoek naar de toedracht loopt nog volop. Gezien het lopende onderzoek worden er niet meer mededelingen gedaan.