Clicky


Ministerie van Defensie en Munckhof ondertekenen samenwerking Besloten Busvervoer

Ministerie van Defensie en Munckhof ondertekenen samenwerking Besloten Busvervoer
10-08-2021 11:12 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HORST/HUIS TER HEIDE - Per 1 september 2021 is Munckhof de nieuwe vervoerspartner voor het Besloten Busvervoer van het Ministerie van Defensie. Dat is de uitkomst van de Europese aanbestedingsprocedure die onlangs werd doorlopen. Op 4 augustus werd op Camp New Amsterdam te Huis ter Heide het contract ondertekend door Kolonel Dobben, Commandant van de Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie (DVVO) en Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof Groep. Met de ondertekening van dit contract is de operationele inzet van de krijgsmacht op het gebied van besloten busvervoer in Europa geborgd. Het contract heeft een looptijd van maximaal vier jaar.

Gerenommeerde vervoerspartner

Het kwaliteitsteam beoordeelde de inschrijving van Munckhof als de inschrijving met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Dat kwaliteit een essentieel criterium is voor de DVVO onderstreept Kolonel Dobben: “Wij zijn zeer verheugd om te kunnen samenwerken met een vervoerspartner als Munckhof. Kwaliteit en de borging van continuïteit staan bij de DVVO hoog in het vaandel. Met de ondertekening van dit contract met Munckhof zetten we hierin een belangrijke stap.”

Vertrouwde samenwerking

De samenwerking met het Ministerie van Defensie is niet geheel nieuw voor Munckhof. Sinds februari 2020 voert Munckhof reeds gedeeltelijk het Besloten Busvervoer uit. Daarnaast verzorgt Munckhof al meerdere jaren diversie taxi vervoersopdrachten.

“De gunning van de volledige opdracht voor het Besloten Busvervoer is voor Munckhof een kers op de taart. Sinds anderhalf jaar wordt het busvervoer voor de DVVO met veel passie uitgevoerd en werken we intensief samen op meerdere niveau’s. Juist in een dynamische tijd als deze is het belangrijk om veel vertrouwen te voelen in een samenwerking en uitdagingen om te zetten in oplossingen. Van beide kanten werd de huidige samenwerking al als bijzonder prettig ervaren. Dit gaan we de komende jaren met veel kennis en kunde voortzetten.” Aldus Tom Roefs, algemeen directeur Munckhof Groep.