Clicky


Messi kan niet wachten totdat hij mag debuteren voor PSG

Messi kan niet wachten totdat hij mag debuteren voor PSG
11-08-2021 12:18 | Sport | auteur ANP

PARIJS - Lionel Messi kijkt uit naar zijn eerste speelminuten voor Paris Saint-Germain. "Het is een mooi team om in te spelen", zei hij woensdag tijdens zijn presentatie. "Er is hier veel talent. Ik kijk ook uit naar het leven in Parijs."

PSG presenteerde de zesvoudig wereldvoetballer van het jaar groots. Antonelle, de vrouw van Messi, en zijn drie zonen Thiago, Mateo en Ciro waren ook aanwezig. De competitiewedstrijd van zaterdag tegen RC Strasbourg lijkt nog te vroeg voor Messi te komen. "Ik ben pas net terug van vakantie", zei hij. "Er is nog geen datum voor mijn debuut geprikt. Ik moet eerst helemaal fit worden."

Messi sprak Spaans en zat achter een tafel in de perskamer van het stadion Parc des Princes, met een trotse voorzitter Nasser Al-Khelaifi naast zich. In zijn jacht op winst van de Champions League heeft de puissant rijke zakenman een voorhoede met Messi, Neymar en Kylian Mbappé geformeerd. "Maar we hebben in alle linies veel kwaliteit", zei de Argentijnse aanvaller die na 21 jaar niet meer te betalen was voor Barcelona.